STANDS

I lunsjperioden vil det bli mulighet for å snakke med forskjellige aktører som alle er relevante innenfor ledelsesfaget. Bruk tiden til å bygge nye kjennskap og utvide nettverket ditt. 

Future leaders.JPG

FUTURE LEADERS

Future Leaders er opprettet av unge mennesker fra hele verden som har samlet seg og krever endring. Future Leaders ønsker å utvikle ledere slik at kan ta på seg morgendagens utfordringer. Dette gjør de gjennom "the open program", som består av seks helgesamlinger som fokuserer på deres tre moduler: Self, relations og systems. I Oktober starter de gjennomføringen av et slikt kurs i Bergen.

facebook_dnb_edited.png

DNB

DNB er Norges største bank og et av Nordens største finanskonsern. Vi har vært så heldige å fått de på stand for å snakke om hva de ser etter i en leder og hvordan en arbeidsdag kan se ut for deres ledere.

Bergens stressmestring.JPG

BERGEN STRESSMESTRING

Bergen stressmestring tilbyr hjelp og tjenester til mennesker som ønsker økt livskvalitet og bedre helse. En av disse tjeneste er ledercoaching. De tilbyr ledercoaching for både toppledere og mellomledere. De beskriver coachens rolle som  å være en støttende mentor og utfordrende sparringspartner for deg som leder. Fokus kan være på lederoppgaver, men også tema rundt hvordan du best kan ivareta deg selv i en krevende hverdag.